Magic News

Sebastian Stan, mesaj emoţionant de ziua lui. Cui îi mulţumeşte actorul!

Sebastian Stan, actorul născut în România care joacă acum în cele mai tari blockbustere de la Hollywood”, a împlinit recent 38 de ani.

El a postat pe reţele de socializare un mesaj emoţionant îi care îi mulţumeşte mamei lui, care i-a dat şansa să aibă acum o carieră în America:

“Astăzi sunt recunoscător mai mult decât oricând femeii care m-a crescut … Mulțumesc, mamă că mi-ai dat viață și pentru nenumăratele sacrificii pe care le-ai făcut pentru a ne asigura libertatea. Ai fugit din România comunistă pentru că ai vrut să am o viață mai bună. Sunt recunoscător pentru rezistența ta, pentru tot ceea ce mi-ai învățat și pentru toate valorile pe care mi le-ai insuflat, care m-au format. Astăzi, în onoarea ta, am făcut o donaţie pentru @amnestyusa. Mulțumesc pentru iubirea și sprijinul tău constant!”

Sebastian s-a născut la Constanţa pe 13 august 1982. Părinţii lui au divorţat când el avea 2 ani, iar la 8 ani s-a mutat împreună cu mama lui, Georgeta Orlovschi la Viena, acolo unde ea a fost angajată ca pianistă.

După 4 ani, cei doi se multă în America, acolo unde Sebastian urmează şcoala şi începe să joace în primele piese de teatru.

Astăzi, este unul dintre actorii din universul Marvel, jucând în “Căpitanul America” sau “Avengers: Răzbunătorii”.

În 2018 a vizitat România pentru a doua oară după 1990, cu ocazia American Independent Film Festival