Magic News

Halle Berry reface o secvenţă memorabilă din “James Bond” la 18 ani distanţă

În 2002, Halle Berry a jucat în filmul James Bond (Die Another Day) alături de Pierce Brosnan La 18 ani distanţă, actriţa în vârstă de 54 de ani a refăcut o secvenţă memorabilă.

Halle a postat o imagine în care se plimbă pe plajă într-un costum de baie portocaliu care aminteşte de cel din James Bond.

De data aceasta, actriţa îsi ascunde chipul cu o fotografie de paie, însă toată lumea poate să observe că silueta sa a rămas neschimbată.

Pe 14 august, actriţa va împlini 54 de ani şi este într-o forma fizică extraordinară datorită stilului său de viaţă. Halle face sport zilnic, având un antrenor personal, iar efectele sunt spectaculoase.

Halle Berry este singură de 3 ani după ce a divorţat de Olivier Martinez, şi îşi creşte cei doi copii, Nahla, în vârstă de 12 ani, şi Maceo, de 6 ani.

Ea urmează să joace în pelicula “Bruised”, unde are rolul unei mame, fostă campioană de MMA, care trebuie să urce din nou în ring pentru a-şi păstra fiul. De asemenea, face parte din distribuţia filmului “Moonfall”.