Magic News

Celine Dion, mai sexy ca niciodată. Cum a pozat la 52 de ani!

Celine Dion a făcut senzaţie pe reţelele de socializare după ce a pozat într-un corset auriu, o creaţie vintage, semnată Thierry Mugler.

În ultimii ani, artista canadiană s-a transformat într-un icon, iar vestimentaţia sa a cunoscut o schimbare radicală. Celine are un nou stil, extrem de glam, care o prinde de minune, iar apariţiile sale la Săptămânile Modei au fost adevărate lecţii de stil.

De data aceasta, corsetul auriu îi pune în evidenţă talia subţire, iar Celine îşi dezvăluie braţele şi picioarele tonifiate.

“Trăieşte viaţa respectând regula de aur!”, ne îndeamnă ea, iar fanii nu au întârziat să o felicite şi să o compare cu C-3PO din “Star Wars”, în timp ce altii au recunoscut corsetul purtat de Beyonce în videoclipul “Sweet Dreams”, lansat în 2009.

Fotografiile au fost realizate anul trecut de Paola Kudacki, când Celine a lansat albumul “Courage”. Fotografa din Argentina a declarat că artista este una dintre cele mai joviale persoane cu care a avut şansa să lucreze. “O femeie puternică, ce continuă să creeze şi a cărei pasiune îi inspiră constant pe alţii”.

Celine îndrăzneşte să poarte creaţii extravagante şi sofisticate, iar în spatele noii sale imagini se află stilista Sydney Lopez, dar şi Pepe Munoz, prietenul ei apropiat.

La 52 de ani, Celine este în cea mai bună formă a ei şi se bucură de fiecare moment. “Pentru a fi sinceră cu voi, cred că sunt în cel mai bun moment al vieţii mele şi vreau cu adevărat să profit de asta şi să mă bucur de fiecare moment”, a declarat ea.