Magic News

Charlize Theron, la 45 de ani. Schimbările uimitoare de look prin care a trecut

Pe 7 august Charlize Theron împlineşte 45 de ani, ocazie să vedem cât de mult s-a schimbat de-a lungul carierei sale.

Încurajată de mama ei, şi-a început cariera în modelling, deşi se pregătea pentru dansul clasic. După un accident la genunchi, visul său s-a spulberat, însă tânăra Charlize şi-a încercat norocul la Hollywood. Datorită talentului şi frumuseţii ei s-a impus rapid în Cetatea Filmului, alternând comediile, dramele şi filmele de acţiune.

Charlize a fost considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume şi una dintre cele mai sexy blonde de la Hollywood. Asta nu a împiedicat-o să se transforme radical atunci când rolul i-a cerut-o. Blondă, brunetă, rasă în cap, cu breton, ea a trecut prin unele dintre cele mai îndrăzneţe schimbări de imagine.

La 28 de ani, Charlize juca în “Monster” rolul unei asasine, iar fanii săi îşi amintesc cât de mult s-a schimbat actriţa pentru acel rol. Cu 15 kilograme în plus şi chipul urâţit, Charlize reuşea o performanţă demnă de Premiul Oscar.

Pentru rolul din “Mad Max: Fury Road”, Charlize a renunţat la buclele sale blonde, actriţa fiind nevoită să se radă în cap.

În “Tully”, Charlize o interpretează pe Marlo, care tocmai a născut cel de-al treilea copil şi este copleşită de această situaţie. Pentru acest rol, actriţa s-a transformat din nou, îngrăşându-se mult A povestit că se trezea noaptea şi mânca macaroane cu brânză şi i-a luat mai mult de un an să revină la greutatea ei iniţială.