Magic News

Meghan Markle a împlinit 39 de ani. Ce mesaje a primit din partea Casei regale britanice

Meghan Markle şi Prinţul Harry au ales să trăiască departe de familia regală britanică, cei doi locuind în Statele Unite împreună cu Archie, fiul lor.

Pe 4 august, Meghan a împlinit 39 de ani, iar membrii familiei regale britanice au felicitat-o, Regina, Ducii de Cambridge, Prinţul Charles încercând astfel să pună punct zvonurilor legate de tensiunile dintre ei.

“Îi dorim o aniversare fericită Ducesei de Sussex” este mesajul de pe pagina oficială a Casei Regale. Postarea este însoţită de o fotografie în care Meghan apare alături de Regină, fotografia fiind realizată în timpul unui eveniment la care cele două au participat în 2018.

William şi Kate au publicat o fotografie cu Meghan în timp ce aceasta stă de vorba cu o fetiţă, iar Printul Charles şi Camilla au ales un portret extrem de frumos cu Meghan pentru a-i ura acesteia “La mulţi ani!”.

Anul trecut, Meghan şi-a sărbătorit ziua în familie la reşedinţa sa de la Frogmore Cottage de la Windsor. Anul acesta, din cauza pandemiei, Ducesa ar fi ales, de asemenea, tot o aniversare discretă pentru a nu fi considerată iresponsabilă.