Magic News

Cupluri celebre care nu sunt căsătorite

Unele cupluri nu au nevoie de un certificat de căsătorie sau de o nuntă pentru a fi fericite.

Sunt împreună de mulţi ani, au copii şi nu au niciun gând să-şi schimbe statutul marital pentru că le este bine aşa cum sunt si au descoperit că o relaţie nu este neapărat despre căsătorie.  

Goldie Hawn şi Kurt Russell sunt împreună din 1983 şi sunt unul dintre cele mai cool cupluri. “O relaţie de durată nu este despre căsătorie. Este despre compatibilitate şi comunicare. Şi aici trebuie ca amândoi să lucreze”, a declarat actriţa.

Shakira şi Gerard Pique formează un cuplu din 2010 de la Cupa Mondială din Africa de Sud. Cei doi au împreună doi băieţi, Milan şi Sasha, şi o relaţie extrem de frumoasă.

Eva Mendes si Ryan Gosling s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare ale peliculei “The Place Beyond the Pines”. Au două fetiţe, Esmeralda şi Amada şi niciun gând de căsătorie. Ryan a declarat că Eva este o mamă de vis, cele două fetiţe, de asemenea. “Este ca un vis ceea ce trăiesc acum”.

Anna Kournikova si Enrique Iglesias s-au îndrăgostit la filmările videoclipului “Escape”. Cei doi sunt nedespărţiţi de atunci şi au împreună 3 copii.

Diane Kruger şi Norman Reedus au reuşit să păstreze secretul asupra relaţiei lor timp de 2 ani. Cei doi au devenit un cuplu după ce s-au cunoscut la filmările pentru “Sky” în 2015. Au devenit părinţi de curând, însă nu s-au căsătorit.

Ricky Gervais şi Jane Fallon formează un cuplu de mai bine de 30 de ani. “Nu ne dorim mai multe aparate de toast, nu am vrut niciodată ca familiile noastre să se întâlnească, ar fi teribil”, a glumit actorul.

Oprah Winfrey şi Stedman Graham sunt împrenă din 1986 şi cred că dacă s-ar fi căsătorit astăzi nu ar mai fi fost unul lângă altul. Asta deoarece căsatoria presupune un mod diferit de a fi în această lume.