Magic News

Diagnosticată cu Covid-19, Lena Dunham şi-a povestit experienţa traumatizantă

Au trecut 4 luni de când Lena Dunham a fost diagnosticată cu coronavirus, iar actriţa s-a hotărât sa povestească acum prin ce a trecut.

Deşi este considerată vindecată de către medici, Lena continuă să sufere. Totul a început cu dureri articulare puse pe seama unor probleme mai vechi. Însă aceste dureri au fost însoţite de “o oboseală devastatoare”, după cum a dezvăuit Lena. A urmat temperatura de 39 de grade, iar simptomele au durat timp de 21 de zile.

Lupta sa împotriva acestui virus continuă şi acum, actriţa acuzând migrene, oboseală si având mâinile şi picioarele umflate. “Adevărul este că virusul ucide oameni. Însă el alterează corpurile celor infectaţi într-un mod imposibil de intuit.”

Lena a publicat o fotorafie în care poartă mască şi are un mesaj pentru toţi cei care nu cred sau care ignoră distanţarea socială sau nu poartă mască. “Când luaţi măsuri pentru a vă proteja pe voi şi pe cei din jurul vostru, evitaţi o mare durere. Evitaţi un calvar pe care nimeni nu merită să îl trăiască, cu milioane de consecinţe pe care nu ni le imaginăm.”