Magic News

Cum arată Jennifer Lopez la 51 de ani fără machiaj

Jennifer Lopez este una dintre cele mai curajoase femei celebre, care îşi asumă vârsta şi nu are nicio problemă să se afişeze fără machiaj.

Artista a publicat recent o fotografie în care apare fără machiaj şi poartă un halat de baie. O imagine în care se regăsesc milioane de femei şi pentru care Jennifer a fost felicitată.

„Bună dimineața tuturor!!! #MorningFace”, a scris Jennifer şi a primit milioane de like-uri şi foarte multe comentarii. Fanii i-au scris cât de bine arată dimineaţa şi cât de frumoasă este.

 

Însă Jennifer nu lasă lucrurile la întâmplare şi încearcă să limiteze efectele pe care le-ar putea avea trecerea timpului asupra chipului şi siluetei sale. Artista face sport zilnic, este atentă la regimul alimentar, nu bea alcool şi nu fumează.

Ea a împlinit 51 de ani pe 24 iulie, zi în care a scris pe Instagram despre cât de mult s-au schimbat lucrurile de anul trecut pâna acum:

„Vă mulțumesc mult pentru toate urările! În timp ce le citesc, nu pot decât să mă gândesc cum vara trecută îmi petreceam ziua de naștere cu mulți dintre voi, iar anul acesta lucrurile sunt atât de diferite. Chiar dacă lumea s-a schimbat mult, există ceva ce nu se va schimba niciodată: Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc!!! E ziua mea!!!”, a declarat artista.