Magic News

Cameron Diaz şi declaraţiile sale emoţionante despre rolul de mamă

La începutul anului 2020, Cameron Diaz şi Benji Madden, sotul ei, anunţau naşterea primul lor copil, o fetiţă pe nume Raddix.

Cuplul nu a dezvăluit până acum nicio fotografie cu fetiţa, însă Cameron a vorbit despre experienţa sa de mama la 47 de ani.

Invitata în emisiunea “The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon, actriţa a dezvăluit că o dată cu naşterea micuţei în casa ei “E raiul pe pământ!” „Efectiv fiecare zi trece extrem de repede… iar ea nu mai e același bebeluș de ieri. Unde-i ziua de ieri? Ziua de ieri s-a dus, iar astăzi e o nouă zi și mâine va fi o nouă zi iar ea e cu totul altfel.”, a declarat Cameron. „Dar e atât de plăcut să vezi și să iei parte la acest proces de creștere. E uimitor. E cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată mie și lui Benj. Suntem atât de fericiți”, a continuat actrița.

Într-un live pe Instagram cu prietena ei, Katherine Power, Cameron a povestit în urmă cu 3 luni ce înseamnă pentru ea rolul de mamă şi cât de recunoscătoare este. „Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată”, a spus actriţa. Viaţa ei nu s-a schimbat foarte mult o dată cu distanţarea socială, pentru că venirea pe lume a fiicei ei le schimbase deja modul de a trăi. “Oricum trăiam într-un soi de carantină, având un copil de doar trei luni și jumătate. Viața mea a fost extrem de liniștită în ultima perioadă”.

Cameron Diaz a vorbit atunci şi despre soţul ei, declarându-se este extrem de norocoasă că este tatăl fiicei ei. „Sunt foarte norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil. El o adoarme pe Raddix, în timp ce eu pregătesc cina și mă bucur de un pahar de vin roșu”.