Magic News

Mesajele emoţionante ale lui John Travolta şi fiicei lui după moartea lui Kelly Preston

Actriţa Kelly Preston a murit la vârsta de 57 de ai, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului de sân.

Moartea sa a adus multă durere în familie, John Travolta, soţul ei, şi Ella, fiica de 20 de ani, luându-şi rămas-bun prin mesaje pline de emoţie.

„Dragostea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. O să îmi acord un timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați în avans dacă nu veți mai auzi o perioadă de noi. Însă, trebuie să știti că voi simți valurile vostre de dragoste în săptămânile și lunile care vor urma și cât ne vom vindeca”, a scris actorul.

Ella Travolta a emoţionat pe toată lumea cu acest mesaj pentru mama ei: „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine. Orice persoană care este norocoasă să te fi cunoscut sau să fi fost în prezența ta va fi de acord că aveai o aură și o lumină care nu au încetat niciodată să strălucească și care făceau instantaneu fericită pe orice persoană care se afla alături de tine. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine indiferent de situație. Îți mulțumesc pentru dragostea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și îți mulțumesc pentru că ai făcut lumea asta să fie un loc mai bun. Ai făcut viața mea atât de frumoasă și știu că vei continua să faci mereu asta. Te iubesc foarte mult, mamă”.

Decesul lui Kelly Preston a fost anunţat în exclusivitate de revista People care a publicat comunicatul unui reprezentant al familiei Travolta:

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul la sân. Alegând să ducă această luptă în privat, ea a făcut unele tratamente medicale pentru o perioadă, susținută de familie și prietenii apropiați”, a declarat reprezentantul familiei.

„A fost un suflet frumos, iubitor și strălucitor căruia i-a păsat foarte mult de ceilalți și care a însufleţit orice lucru pe care l-a atins. Familia ei solicită înțelegere pentru a-i fi respectată intimitatea în aceste momente tragice”.

John Travolta şi Kelly Preston au fost căsătoriţi timp de 29 de ani şi au avut împreună 3 copii. Jett, fiul lor cel mare, a murit însă la vârsta de 16 ani.