Magic News

Kelly Preston şi John Travolta - O poveste de iubire de 29 de ani

John Travolta este devastat după moartea lui Kelly Preston, cea care i-a fost soţie timp de 29 de ani.

Actriţa a murit la vârsta de 57 de ani după o luptă de 2 ani împotriva cancerului de sân.

În luna septembrie 2019, cuplul aniversa 28 de ani de căsătorie, iar actorul îi spunea La mulţi ani, minunatei lui soţii.

La rândul ei, Kelly scria un mesaj plin de iubire pentru John Travolta: „Dragului meu Johnny, cel mai minunat om pe care îl cunosc. Mi-ai dat speranță când m-am simțit pierdut, m-ai iubit răbdător și necondiționat ... m-ai făcut să râd mai mult decât orice altă ființă umană posibilă ... am împărtășit cele mai frumoase şi mai grele momente . Ești un vis, Daddio, și faci ca viața să fie atât de distractivă! Am încredere în dragostea mea cu tine implicit ... cu tine știu că voi fi întotdeauna în regulă, indiferent de ce se întâmplă ... te iubesc pentru totdeauna și complet”.

Cei doi s-au cunoscut în 1987, când filmau pentru “The Experts”, însă actriţa era căsătorită. Asta nu a împiedicat-o să se îndrăgostească nebuneşte de starul din “Grease”.

În 1991, de Anul Nou,  John Travolta o cerea pe Kelly Preston de soţie în Elveţia, iar actorul îi dăuia un inel cu un diamant de 6 carate. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 1991, actriţa fiind atunci însărcinată în 2 luni cu Jett. Din păcate, ei aveau să îl piardă pe fiul lor cel mare în 1996, acesta murind la vârsta de 16 ani. Cuplul are doi copii, Ella şi Benjamin, de 20, respectiv 8 ani. Actriţa povestea într-un interviu despre mariajul său cu Travolta: “Sunt multe părţi bune. Buzele lui, dansul, faptul că e amuzant, râde. Dansăm tot timpul, tot timpul. Copiii dansează cu noi, mergem la dans”.