Magic News

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a murit la 57 de ani

Actriţa Kelly Preston a murit la vârsta de 57 de ani din cauza cancerului de sân, a anunţat în exclusivitate revista People.

“În dimimeaţa zilei de 12 iulie, Kelly Preston, adorată soţie şi mama, a murit după 2 ani de luptă împtriva cancerului.”, a declarat reprezentantul familiei.

“Alegând să îşi pastreze lupta privată, ea a urmat de ceva vreme un tratament medical, fiind susţinută de familie şi prietenii apropiaţi. A fost un suflet luminos, frumos și iubitor, care a avut grijă profundă de ceilalți și care a însufleţit tot ce a atins. Familia ei vă cere să respectaţi nevoia ei de confidențialitate în acest moment."

Kelly i-a avut alături pe John Travolta, soţul ei, şi pe cei doi copii, Ella, de 20 de ani şi Benjamin, de 8 ani. Jett, fiul ei, a murit la vârsta de 16 ani, în 2009.

Preston, pe numele sau Kelly Kamalelehua Smith, s-a născut pe 13 octombrie 1962,în Honolulu, Hawaii şi a studiat actoria la Universitatea din California. După câteva roluri mici în televiziune, în 1985 a avut primul său rol major, în “Mischief”. Au urmat rolurile din SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) sau For Love of the Game (1999. Ultimul său rol a fost în  2018, când a jucat în filmul “Gotti”.

Pe 5 septembrie 191, Kelly Preston s-a căsătorit cu John Travolta, actriţa fiind atunnci însărcinată în 2 luni cu Jett. Cuplul a aniversat în luna septembrie 2019 28 de ani de căsătorie.