Thrive

Paula Seling - 15 ani de căsătorie şi propria versiune a melodiei “Love Story”

Paula Seling a fost în direct în această dimineaţa în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Artista a vorbit despre melodia lansată, o versiunea a ei pentru “Love Story”, despre care a dezvăluit că şi-a dorit să şi-o apropie foarte mult de sufletul ei şi de aceea a făcut versurile în limba română, dar şi despre aniversarea de astăzi când sărbătoreşte 15 ani de căsătorie. “Ziua noastră înseamna ziua tuturor din casă”, aşa ca astăzi vor merge toţi la o plimbare. “Suntem împreuna în fiecare zi şi e ca o sărbătoare în fiecare zi”, a mărturist artista.

Paula are studioul ei acasă şi în această perioadă a scris foarte multă muzică, are şi surprize pe care speră să le concretizeze în două colaborări în viitorul apropiat. “Sper din tot sufletul să iasă tot”, a spus artista.

Paula este vegană de 2 ani, iar de 10 ani, atât ea cât şi soţul ei, Radu Bucura, sunt vegetarieni şi în această perioadă ea a gătit pentru că şi-a dorit să demonteze unele dintre prejudecăţile non-veganilor care cred că a mânca legume este scump şi fără gust.  

Iniţial a fost modul lor de a protesta împotriva industriei de carne care exploatează animalele. După care a citit despre modul ideal în care ar trebui să se hrănească oamenii şi a renunţat şi la lactate, ouă, peşte. “E foarte important cum combini alimentele”, spune Paula.

Colegii de la Thrive Global România scriu despre optimism, iar artista ne-a spus cum se raportează la lucrurile bune din viaţa ei. “Cred că şi din lucrurile bune şi din cele rele avem ceva de învăţat.” Muzica, lectura, un film bun, joaca cu căţelul, o plimbare, sportul o ajută atunci când este stresată.

Paula crede că după această perioadă unii vor rămâne cu nişte lucruri importante şi vor înţelege cât contează  apropierea oamenilor, dar şi igiena.