Magic News

Staruri care s-au vindecat de Covid-19. Ce mesaje au transmis

De la începutul pandemiei, pe lista celor care s-au îmbolnăvit s-au aflat şi unele dintre celebrităţi.

Tom Hanks si soţia lui, Rita Wilson, Andrea Bocelli, fosta James Bond Girl, Olga Kurylenko, actorul Idris Elba, Pink sau Prinţul Charles sunt doar câţiva dintre cei diagnosticaţi pozitiv. Ei au anunţat public că s-au îmbolnăvit si şi-au ţinut la curent fanii cu evoluţia bolii. Au profitat de notorietatea lor şi i-au sfătuit pe oameni să rămână izolaţi şi să se spele pe mâini.

Din fericire, toţi s-au vindecat, iar unii dinte ei, precum Andrea Bocelli sau Tom Hanks au donat plasma pentru a sprijini lupta împotriva virusului.

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost printre primele persoane publice testate pozitiv cu Covid-19. Moștenitorul coroanei britanice a prezentat „simptome slabe” şi şi-a continuat munca de acasă, a anunţat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence.

Tom Hanks, starul din “Forrest Gump” şi soţia lui, Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, au fost depistaţi pozitiv după ce au început să prezinte simptome de răceală. Actorul şi-a anunţat fanii pe Instagram că este bolnav şi a fost internat în Australia, ţară în care pregătea un nou film.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

După ce s-au vindecat, Tom Hanks si Rita Wilson au donat plasmă pentru a susţine lupta împotriva Covid-19.

Actriţa Olga Kurylenko în vârstă de 40 de ani a anunţat într-un mesaj pe Instagram că a fost infectată cu coronavirus şi se află în izolare la domiciliul său.„Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala au fost principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi în serios acest virus", a transmis vedeta, mamă a unui băieţel în vârstă de 4 ani.

„Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi. Am avut febră, am strănutat şi am tuşit. A trebuit să anulez multe concerte, a fost un coşmar”, a povestit celebrul tenor italian Andrea Bocelli.

Actorul britanic Idris Elba a anunţat pe Twitter că a fost diagnosticat cu noul coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă. “Mă simt bine, nu am simptome pentru moment, dar sunt în carantină de când am depistat posibila expunere la virus. Rămâneţi în casă şi fiţi pragmatici. Vă voi ţine la curent cu starea mea. Nu-i panică”, a spus actorul  în vârsta de 47 de ani, care in 2018 era declarat de revista People “cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Pink a anunţat pe Instagram că ea şi Jameson, fiul său în vârstă de 3 ani, au prezentat simptome de Covid-19. Cei doi au fost testaţi pozitiv şi au rămas în izolare împreună cu familia. 

Actriţa franceză Marion Cotillard, protagonista din filmul “Conatgion”, a fost infectată cu Covid-19.Şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Cannet a luat virusul, el fiind cel care a făcut anunţul într-un live pe Instagram. Din fericire, cei doi au avut forme uşoare ale bolii.