Magic News

Jennifer Grey divorţează după 19 ani. Cum arată astăzi actriţa din “Dirty Dancing”

Jennifer Grey a devenit cunoscută cu rolul Frances "Baby" Houseman din filmul cult “Dirty Dancing” în care a jucat alături de Patrick Swayze.

Deşi şi-a continuat cariera, Jennifer nu a mai reuşit să facă un rol atât de iubit precum cel din “Dirty Dancing”.

Astăzi, actriţa în vârstă de 60 de ani este greu de recunoscut din cauza operaţiilor estetice, iar pe plan personal trece printr-o criză după anunţul divorţului de soţului ei, Clark Gregg, cunoscut pentru rolurile sale din universul Marvel.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 19 ani, au o fată împreună şi acum şi-au anunţat despărţirea cu lacrimi în ochi:

“După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plângem când facem această postare”, au scris cei doi.

Jenifer a rămas în relaţii bune cu soţul ei, căruia i-a transmis un mesaj emoţionant de curând, de Ziua Tatălui: “La mulţi ani de Ziua Tatălui @clarkgregg, te iubesc şi sunt recunoscătoare că ai venit în viaţa mea la fix pentru a-mi îndeplini visul, pentru că continui să ne arăţi cât de devotat eşti, pentru că eşti un tată şi un partener minunat cu care am crescut această fiinţă minunată. N-aş fi reuşit fără tine”.

Jennifer Grey şi-a făcut la începutul anilor 90 două operaţii la nas, care i-au schimbat complet înfăţişarea: “Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă”, a declarat ea.

Înainte de apariţia în show-ul “Dancing with the Stars” (2010) i s-au făcut mai multe investigaţii şi i-au fost descoperite probleme la coloană in urma unui accident de maşină, dar şi un nodul la glanda tiroidă, care era malign. Jennifer a dezvăluit ulterior ca s-a vindecat de cancer.