Magic News

Ce face Elena Gheorghe pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul izolării

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase celebrităţi de la noi, artista având o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică de două ori.

Totuşi, Elena resimte perioada de izolare în care nu a făcut deloc miscare şi s-a apucat de sport, mai ales că are de filmat noi videoclipuri.

“M-am apucat de sport că e groasa situaţia. M-am cam pufoşit în carantina asta şi acum tre’ să pun muşchiul la treabă, căci am multe clipuri de filmat. Abia aştept să ascultaţi muzica nouă, sunt atât de entuziasmată. Va ţuc tare, tare şi vă aştept la alergat.”

Pentru a se tonifia, Elena aleargă, merge pe bicicletă, face exerciţii şi şi-a schimbat şi regimul alimentar. Se motivează însă cu ceva dulce atunci când reuşeşte să alerge 12 km.

“În fiecare zi un pic de mişcare... de exemplu aseară am fost la alergat, astăzi vreau să fac braţe.
Un pic cu un pic fac mult pentru fiecare dintre noi.
Eu am fost o lenesă, 3 luni de zile n-am făcut nici un fel de mişcare şi acum mi-am dat seama că n-a fost bine deloc. Am început de 3 săptămâni mişcarea şi deja se văd îmbunătăţiri.
Desigur am umblat un pic şi la alimentaţie, dar asta nu înseamnă că nu-mi mai fac şi poftele. Şi mă mai joc un pic şi cu mentalul meu... daca reuşesc să alerg 12 km mă premiez de fiecare dată cu ceva dulce (o gogoaşă cu ciocolată sau îngheţata sau o felie de tort cu ciocolată şi alune sau orice altă idee genială îmi vine.