Magic News

Lady Diana ar fi împlinit 59 de ani. Cele mai frumoase apariţii ale Reginei stilului

Pe 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit 59 de ani, însă Prinţesa Inimilor a avut parte de un destin tragic.

Ea a murit în 1997 într-un accident de maşină la Paris. Era alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed, care şi-a pierdut, de asemenea, viaţa.

O tragedie care a bulversat întreaga lume şi care i-a afectat pe fiii săi, William şi Harry, care au povestit în repetate rânduri cât de mult le-a lipsit mama lor. Aceştia continuă astăzi acţiunile ei caritabile şi vorbesc despre ea cu multă emoţie.

Iar Kate şi Meghan, soţiile prinţilor, amintesc de apariţiile ei stylish, acestea purtând ţinute foarte glam accesorizate cu bijuterii care i-au aparţinut lui Lady Di. Kate are inelul ei logodnă şi una dintre tiare, iar Meghan are în inelul de logodnă creat de Harry două diamante din colecţia personală a Dianei.

Diana purta mult creaţii semnate Christian Dior şi Versace, însă a refuzat să mai poarte Chanel după ce Prinţul Charles a început o relaţie extraconjuală cu Camilla Parker Bowles. Diana a renuntat la colecţia de sacouri, genţi şi pantofi, pentru că logo-ul casei franceze o purta cu gândul la căsătoria ei ratată. Cele două litere C însemnau pentru ea doar Charles şi Camilla…