Magic News

La 82 de ani, Jane Fonda este vedeta campaniei sustenabile Gucci. Motivul pentru care actriţa nu mai cumpără haine

La 82 de ani, actriţa şi activista Jane Fonda este una dintre vedetele campaniei Off The Grid a casei de modă Gucci.

Brandul italian de lux a lansat o campanie sustenabilă, cu produse din materiale reciclate, bio, organice, anunţându-şi intenţia de a reduce emisiile de carbon din producţie şi aprovizionare şi renunţând la participarea la Săptămânile Modei.

Alături de Jane Fonda, campania îi include pe Lil Nas X, King Princess, artistul japonez  Miyavi şi pe ecologistul David Mayer de Rothschild

Jane Fonda a anunţat anul trecut că nu va mai cumpăra haine, ea apărând pe scena Galei Oscar într-o rochie roşie fabuloasă, semnată Ellie Saab, pe care a mai îmrăcat-o şi în 2014 la Festivalul de Film de la Cannes.

Atunci ea a purtat pe umeri celebrul palton roşu cu care a apărut la protestele împotriva încălzirii climatice de la Washington şi despre care a spus că este ultima piesă pe care şi-o va mai cumpăra.

 “Este ultima haină pe care o cumpăr. Pentru că le spun oamenilor că nu au nevoie să facă shopping, că nu au nevoie de lucruri în plus, vreau să urmez şi eu acelaşi drum. Deci, nu voi mai cumpăra haine!”

Jane Fonda surprinde în continuare cu forma sa fizică, actriţa dezvăluindu-şi secretul cu mult umor: „Datorez 30% genelor, 30% sexului bun, 30% sportului şi stilului de viaţă sănătos, iar pentru 10% trebuie să-i mulţumesc chirurgului meu plastician”.

Iar actriţa a strălucit în ultimii ani la marile evenimente, pe covorul roşu la Cannes sau la galele de la Hollywood atrăgând atenţia cu silueta sa perfectă şi forma fizică de invidiat.