Magic News

Rod Stewart are o soţie cu 26 de ani mai tânără. Care este povestea lor

Într-o zi de 16 iunie, în 2007, Rod Stewart se căsătorea cu modelul Penny Lancaster.

La acea dată, artistul avea 62 de ani şi mai fusese căsatorit de două ori, iar Penny, în varsta de 38 de ani, era la prima căsătorie. Cei doi aveau împreună un băieţel născut în 2005, iar Rod Stewart mai avea 6 copii din relaţiile şi căsniciile anterioare. Perechea era împreună de şase ani.

Rocker-ul britanic o ceruse în căsătorie pe prietena sa în timpul unei cine romantice într-un restaurant din Turnul Eiffel, iar Penny a acceptat fără ezitare. Căsătoria religioasă a avut loc la o mănastire medievală, situată aproape de Portifino, în Italia, în aceeaşi localitate în care Richard Burton şi-a declarat pentru prima dată dragostea pentru Liz Taylor.

La eveniment au participat în jur de 100 de prieteni şi rude ai celor doi, printre care şi vedetele Elton John si Mick Jagger. Slujba religioasă a fost urmată de un banchet fastuos organizat pe un yaht de lux, Lady Ann Magee, ancorat în portul Portofino.

În 2011, în februarie, Rod Stewart si Penny Stewart au devenit din nou părinţi, avand împreună încă un băiat. La începutul anului 2013, cuplul a trecut printr-un moment delicat şi s-a separat pentru o lună, dar la finalul acestei perioade cei doi au decis să meargă mai departe împreună.

În 2017, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de nuntă, ocazie cu care artistul a declarat: "Penny este toată lumea mea". "Dragostea înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni, dar pentru mine înseamnă să împărtășești totul cu cel pe care-l iubești, iar eu o iubesc pe Penny acum mai mult decât oricând".

La rândul ei, Penny a spus: "Am simțit acest moment ca fiind unul foarte special. Te căsătorești cu speranța că veți ramane împreună toată viața. Când ne-am reînnoit jurămintele, le-am spus nu doar cu speranță, dar și ca o reasigurare".