Thrive

Connect-R şi Maya, în direct la Magic FM – Cum era artistul în copilărie şi cum îşi creşte acum fetiţa

Ştefan Mihalache, Connect-R şi Maya, fiica lui, au fost în direct în această dimineaţă la Magic FM. Împreună am sărbătorit 1 iunie în matinalul Magic Start.

Maya ne-a dezvăluit că tatăl ei face nu doar cea mai bună omletă, ci şi cartofi prăjiţi şi tot de la Maya am aflat că în curtea lor au poposit 5 pui de arici. În weekend, Maya şi Connect-R au fost împreună la pădure, iar fetiţa a pictat, a făcut echitaţie, a tras cu arcul, a făcut poze, a mâncat îngheţată.

Ştefan ne-a povestit cum a trăit pandemia. “Am făcut cam ce făceam de obicei. Eu sunt un tip izolat de obicei. Merg la studio şi mă întorc acasă.” Artistului i-au lipsit însă concertele, transferul de energie cu publicul.

“Am descoperit că de mult ori am confundat succesul cu fericirea”, a spus artistul, care a realizat că i-a lipsit mult şi natura.

În această perioadă, a scris 8 piese, “un record, a fost o perioadă extrardinară”. Cu cele 4 lansate deja, Connect-R va pregăti în curând un album.  

Connect-R ne-a dezvăluit că nu a fost un copil problemă, însă a pirdut multe chei. “Sunt singurul copil din România care a pierdut o cheie într-un copac.” Deşi nu a avut multe lucruri materiale şi chiar a avut o copilărie modestă, artistul spune că sănătatea este cel mai preţios lucru.