Magic News

Kylie Minogue, la 52 de ani. Drama pe care a trăit-o şi bărbaţii pe care i-a iubit

Pe 28 mai, Kylie Minogue împlineşte 52 de ani, o vârstă pe care nu o arată deşi viaţa nu a fost mereu blândă cu ea.

Miniona Kylie a cucerit milioane de fani şi inimile unor bărbaţi celebri, ea trăind poveşti intense de iubire cu artişti, actori sau modele.

Astfel, Kylie a fost împreună cu Olivier Martinez, Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave, modelul James Gooding sau Joshua Sesse.

Nu a ajuns însă niciodată în faţa altarului, şi nu are copii şi a declarat la un moment dat că nu crede că mariajul este pentru ea.

“Niciodată nu am crezut că mă voi mărita. Doar să mă gândesc că aş putea să mă căsătoresc a fost un experiment pentru mine, pentru că nici când eram tânără nu mă vedeam măritată. Nu era ceva de care aveam nevoie, ceva ce-mi doream. M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greşit şi aş putea să încerc. Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine”, a declarat cântăreaţa.

Astăzi, Kylie are o relaţie fericită cu Paul Solomons (43 de ani), directorul de creaţie al publicaţiei GQ.

Artista este o supravieţuitoare a luptei împotriva cancerului, în 2005 ea făcând public diagnosticul. A urmat o mastectomie parţială, iar dupa un an de tratament ea a revenit pe scenă. După ce povestea lui Kylie a devenit cunoscută, în Australia s-a înregistrat o creştere a investigaţiilor medicale în rândul femeilor.

“Trebuie să accepţi ce e bun şi ce e rău în viaţa asta şi, ca să fiu sinceră, trebuie să accept tot prin ce am trecut: tratamentul pentru cancerul de sân, în urma căruia s-ar putea să nu pot face copii. Mi-ar plăcea foarte mult să pot avea copii, dar nu cred că acest lucru se mai poate întâmpla. Cancerul de sân mi-a furat şansa de a putea deveni mămică", spunea ea.

Născută în Melbourne, Kylie a cunoscut succesul cu piesele "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Pentru Kylie au urmat hit-uri precum: "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You", care  i-au adus vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii.