Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle sărbătoresc 2 ani de căsătorie

Pe 19 mai se împlinesc 2 ani de la căsătoria Prinţului Harry cu Meghan Markle, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului 2018.

Milioane de telespectatori au urmărit nunta Prinţului cu fosta actriţa din serialul “Suits”, în timp ce pe străzile Londrei s-au aflat numeroşi britanici şi turişti veniţi din lumea întreagă să-i vadă pe miri şi pe membrii familiei regale.

Meghan a fost condusă la altar de socrul său, Prinţul Charles, după ce tatăl ei nu a fost invitat la ceremonie din cauza relaţiilor tensionate dintre fiică şi tată.

Printre invitaţi, s-au aflat numeroase staruri, George Clooney, David şi Victoria Beckham, Idris Elba, Oprah Winfrey, James Blunt fiind prezenţi la ceremonie.

Astăzi, cei doi sunt părinţii unui băieţel, Archie, care a împlinit de curând 1 an. Toţi trei locuiesc în America, după e Ducii de Sussex şi-au exprimat la începutul acestui an dorinţa de a se distanţa de familia regală britanică. Decizia lor a produs tensiune, relaţiile dintre Harry şi William răcindu-se pentru o perioadă. Dupa o serie de discuţii, Regina Elisabeta a II-a le-a respectat dorinţa, dar le-a luat o serie de privilegii.

Meghan Markle pare tot mai aproape de o revenire în industria cinematografică, în timp ce Prinţul Harry se concentrează pe activitatea Invictus Games.