Magic News

Te ascult doar pe tine (În vremea radioului, cover Fata din vis-Compact)

Smiley, Alina Eremia, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Călin Goia, Randi, Alin Dincă-Trooper, Dan Byron- Byron, Calin Pop - Celelalte Cuvinte, s-au implicat în realizarea piesei / videoclipului ''Te ascult doar pe tine”, În vremea radioului, cover Fata din vis-Compact).

Piesa principală ''Fata din vis'', compusă de trupa Compact, a fost adaptată în direcția mesajului campaniei “În vremea radioului". 

Clipul campaniei a fost filmat de fiecare vedetă în parte, în intimitatea propriei locuințe cu scopul de a rezona cu ascultatorii și de a-i încuraja să continue lupta împotriva răspândirii virusului, stând acasă.

Vedetele îi îndeamnă pe ascultători să reflecteze asupra a ceea ce a adus bun perioada izolării:

"Tu ai continuat și ai făcut tot ce ai putut în noile condiții pentru că lucrurile care contează să nu se oprească. Ai muncit, ai citit, ai gătit, ți-a fost dor, ai râs, te-ai întristat, ai avut răbdare, ai simțit timpul și importanța lui.

În tot acest timp, radioul a fost companionul tău de vreme bună sau vreme rea. Ți-a ținut sus moralul, te-a făcut să râzi, să te emoționezi și să dansezi. Și mai mult decât orice, radioul și vocile lui ți-au adus aminte că suntem conectați de căldura umană mai mult decât orice viteză de transfer.

Aceasta este o campanie despre tine acasă. Sau în mașină. Sau pe stradă. Sau la birou. Sau oriunde. Și mereu.''