Lifestyle - Pentru mămici

Caracterul copilului tau in functie de zodie

Afla cum se comporta micutul tau in functie de zodia in care s-a nascut.

Copilul din Zodia Berbec 

 

Micutul are multa energie, pentru inca 10, fiind foarte neastamparat, mereu in miscare si totodata foarte curajos. Acest lucru ii determina pe copiii Berbec sa nu se opreasca in a-si satisface orice curiozitate, si au asa de multe! Numai o secunda sa-ti iei ochii de la el si deja poate comite o prostioara! Insa micutul, pe cat este de jucaus si curios, pe atat este de comunicativ si prietenos. Isi face repede prieteni si se integreaza usor in grupul de copii, astfel ca nu vei avea neparat probleme de inadaptare la gradinita sau la scoala. Probleme pot sa apara pentru ca adesea el este capul rautatilor, avand mai multa initiativa si mai mult curaj decat ceilalti copii. Este destul de sportiv, doar are o energie debordanta, astfel ca indiferent daca este baiat sau fetita ii va placea sa alerge, sa se catere in copaci, este impulsiv, se cearta cu ceilalti daca ceva nu-i convine, ba chiar se poate bate, avand uneori impulsuri usor mai agresive, insa este totodata cam neascultator si incapatanat. Cauta sa domine, desi in ciuda aparentelor este.... influentabil.  

 

Copilul din Zodia Taur 

 

Este un copil extraordinar! Este cuminte si harnic si vei descoperi ca are aptitudini deosebite in unele domenii, doar sa fiti atenti ca parinti la calitatile micutului vostru, caci sigur are si sunt speciale! Ii place in special arta si ar fi bine sa-l instruiti in acest domeniu, sa incercati impreuna cu el pictura, muzica, dansul sau modelarea! Totodata micutul din taur prinde de timpuriu spiritul afacerilor, astfel ca il poti initia. Vei vedea ca este atent cu banii si culmea, ii cam plac! Este vesel, afectuos, cuminte, cel putin cand este mic, insa are o independenta aparte. Ii place sa calatoreasca, daca il lasati afara tot timpul ar sta plecat la joaca. Totodata este un copil responsabil si daca aveti grija sa ii oferiti motivatii concrete, reale (are un simt extrem in ceea ce priveste utilitatea lucrurilor) poate fi un elev exemplar. Totusi este pretentios, vrea anumite jucarii, vrea acea prajitura, vrea sa faca acel lucru, iar spiritul independentei il indeamna chiar sa faca ceea ce-si doreste. Este posesiv, insa poate fi foarte cuminte daca ii oferi afectiune, intelegere si ii vorbesti cu un glas cald. 

 

 

 

Copilul din Zodia Gemeni 

 

Copilul din zodia Gemeni este energic, vorbaret si istet. Nu va puteti plictisi langa el, dar totodata va mentine atentia in priza. Este extrem de curios si aceasta il impinge sa faca tot felul de prostioare, sa incerce, sa cotrobaie, sa descopere. Este sociabil si descurcaret, ceea ce va face sa fiti mandri de el/ea. Avand o imaginatie bogata, minte adesea cand face o prostioara si poate sa va dea de furca pentru ca unele minciuni sunt asa bine fondate incat va face sa va indoiti de primele pareri pe care le-ati avut. Nu ii place sa isi recunoasca vina. Fiind istet, invata repede slabiciunile oamenilor si poate deveni un adevarat manipulator daca ii permiteti. Fiind sociabil si comunicativ, se va adapta rapid printre ceilalti copii, la gradinita sau la scoala. II place sa mearga in excursii, asadar nu ezitati sa-i satisfaceti aceasta placere.  

 

Sursa: kidz.ro