Magic News

Angelina Jolie, scrisoare emoţionantă de Ziua Mamei

Americanii au sărbătorit pe 10 mai Ziua mamei, iar starurile au publicat fotografii din copilărie în care apar împreună cu cele care le-au dat viaţă.

Pentru Angelina Jolie, această sărbătoare au o altă rezonanţă, actriţa pierzându-şi mama în 2007 din cauza unui cancer ovarian.

Pe 9 mai, mama Angelinei ar fi împlinit 70 de ani, ocazie cu care actriţa i-a adus un omagiu emoţionant în New York Times unde a publicat o scrisoare.

“Împlinisem 30 de ani când mi-am pierdut mama. Când mă gândesc la acea perioadă, pot să văd cât de mult m-a marcat moartea ei. Nu imediat, dar asta m-a bulversat sufleteşte. Să pierzi dragostea unei mame şi îmbrăţişarea ei strânsă este ca şi cum îi smulgi cuiva pătura cu care e învelit.”

Au trecut13 ani de la această dramă, însă Angelina continuă să se gândească la mama ei. “Îmi dau seama cât de singură și înspăimântată trebuie să fi fost mama mea, dar și cât de hotărâtă a fost să lupte pentru a se asigura că copiii ei sunt bine... Era o femeie care iubea, chiar și după înfrângerile ei, nu și-a pierdut niciodată graţia şi zâmbetul. Știu acum cum este să fii singur și să-ți înfășori haina în jurul celor pe care îi iubești.”

După moartea mamei ei, Angelina s-a tatuat şi toată lumea a crezut că şi-a făcut un “M” de la Marcheline, însă era de fapt un “W” de la “Winter”, melodia celor de la The Rolling Stones, pe care mama ei i-o cânta când era mică.

Celor care şi-au pierdut mamele, Angelina le-a transmis că speră că vor găsi consolare şi forţă în amintirile lor.

Foto: Gettyimages.com