Magic News

Documentarul “Becoming” despre Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii

Pe 6 mai are loc premiera documentarului “Becoming” despre Michelle Obama, producţia având acelaşi titlu ca şi cartea de memorii lansată de fosta Primă Doamnă a Americii, o sursă de inspiraţie pentru milioane de femei.

Documentarul va putea fi urmărit pe Netflix şi a fost realizat printr-un parteneriat între gigantul de streaming online şi Higher Ground Productions, compania de producţie a soţilor Obama.

Producţia prezintă poveştile oamenilor pe care Michelle i-a cunoscut după lansarea cărţii sale de memorii, ajunsă bestseller, în timpul turneului în 34 de orase americane.

“Becoming” oferă o ocazie „rară de a arunca o privire în intimitatea fostei primei doamne Michelle Obama într-o perioadă de schimbare profundă, nu doar pentru ea personal, ci şi pentru ţara pe care ea şi soţul său au servit-o pe parcursul a opt ani cu impact mare la Casa Albă”, a transmis Netflix într-un comunicat.

„Filmul oferă o perspectivă rară şi intimă în viaţa sa şi îi poartă pe privitori în spatele scenei, în timp ce ea porneşte într-un turneu în 34 de oraşe, care evidenţiază puterea comunităţii de a pune capăt diviziunilor şi a spiritului de conexiune care survine atunci când ne împărtăşim în mod deschis şi sincer poveştile”, se arată în comunicat.

Sunt încântată să anunţ faptul că, la 6 mai, Netflix va lansa “Becoming”, un documentar regizat de Nadia Hallgren, care prezintă poveştile oamenilor uimitori pe care i-am cunoscut după lansarea cărţii mele de memorii. În această perioadă dificilă, sper să găsiţi inspiraţie şi bucurie în acest film”, a scris luni Michelle Obama pe Twitter.

„Zilele acestea poate fi greu să te simţi încrezător sau plin de speranţă, însă conexiunile pe care le-am stabilit cu oameni de pe teritoriul Americii şi din lume îmi reamintesc faptul că empatia poate fi cu adevărat un colac de salvare. Iar puterea sa este înfăţişată pe deplin în filmul Nadiei”, a adăugat fosta prima doamnă.

“Becoming” se anunţa un succes, la fel cum s-a întâmplat şi cu “American Factory”, prima producţie realizată de soţii Obama, care a primit premiul pentru cel mai bun film documentar în cadrul celei de-a 92-a ediţii a premiilor Oscar.