Magic News

Bob Sinclar susţine un concert de excepţie pe Arcul de Triumf din Paris

Dj-ul francez Bob Sinclar se va afla în seara de 4 mai pe Arcul de Triumf din Paris pentru un concert caritabil de excepţie, organizat pentru a strange fonduri pentru lupta împotriva Covid-19.

“Spectacolul live va începe la ora 20.02, imediat după aplauzele pentru cadrele medicale şi va fi transmis în direct (...). Contăm pe prezenţa voastră virtuală şi pe donaţiile voastre”, este mesajul de pe platforma Cercle Music care produce şi retransmite concerte de muzică electronică din locuri inedite. 

Organizatorii au precizat că această reprezentaţie, în colaborare cu Centrul monumentelor naţionale franceze, “este interzisă publicului” şi “nici sunetul, nici luminile nu vor fi vizibile din Place de l'Etoile”, situată în apropiere de Arcul de Triumf din capitala franceză. 

Bob Sinclar cântă pe unul dintre monumentele simbol ale capitalei franceze pentru a strânge fonduri care vor fi donate ONG-urilor Médecins Sans Frontières, Fondation de France şi organizaţiei One-O-One în lupta contra maladiei Covid-19. 

De la începutul pandemiei, Bob Sinclar a postat pe contul său de Instagram mai multe mixaje.