Magic News

Kate şi William, 9 ani de căsătorie. Cele mai frumoase fotografii de la nunta secolului

Pe 29 aprilie, Kate si William sărbătoresc 9 ani de la căsătoria lor, considerată nunta secolului sau chiar a mileniului.

Izolaţi la locuinţa lor de la Anmer hall, Ducii de Cambridge petrec această zi specială împreună cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis. Kate şi William vor răsfoi probabil albumul de la nunta lor, îşi vor aminti de cererea în căsătorie romantică din Kenya, dar şi de naşterea celor trei copii.

Nunta secolului sau chiar a mileniului - asa cum este considerată de britanici - a fost urmărita la televizor de 2 de miliarde de oameni.  Pe străzile din centrul Londrei s-a aflat cel puţin un milion de persoane, britanici, dar si turişti veniţi din întreaga lume.

Cuplul s-a căsătorit la catedrala Westminster Abbey. Episcopul Londrei, Richard Charters, i-a binecuvantat pe cei doi soti: “Dumnezeul iubirii şi-a înălţat aripile”.

Deoarece vremea le-a permis, mirii s-au deplasat către Palatul Buckingham cu trăsura descoperită , aceeaşi folosită la nunta lor din urmă cu 30 de ani de părinţii prinţului William, Charles şi Lady Diana. La Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a II-a a găzduit o recepţie în onoarea lor, o a doua recepţie fiind organizată în acea seară de Prinţul Charles.

Kate şi William formează astăzi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, o pereche extrem de unită, care a reuşit să devină tot mai puternică cu trecerea anilor.   

La 9 ani de la nunta lor, vă invităm să revedeţi unele dintre cele mai frumoase fotografii de la nunta lor.