Magic News

Sfaturile Angelinei Jolie pentru părinţi în plină pandemie de coronavirus

Mamă a şase copii, Angelina Jolie a scris un articol pentru revista Time în care oferă sfaturi pentru părinţi pe timpul pandemiei de coronavirus.

“Copiii voştri nu îşi doresc să fiţi perfecţi, ci mai degrabă sinceri”, crede Angelina aflată la Los Angeles împreună cu cei 6 copii. Brad Pitt, tatăl lor, de care Angelina a divorţat, vine să îi vadă periodic, iar această izolare l-a apropiat de copii mai mult decât orice altceva.

Este doar un caz fericit, pentru că acest lucru nu se întâmplă în toate căminele, de la debutul pandemiei numărul cazurilor de violenţă domestică, în special asupra copiilor, fiind în creştere.

Recunoscută pentru implicarea sa în diferite cauze umanitare, Angelina Jolie are un mesaj pentru toţi parinţii:

“Dragi părinţi, mă gândesc la voi. Îmi dau seama cât de dificil este să treceţi prin această perioadă.”, a scris Angelina care se gândeşte la parinţii care zâmbesc pentru copiii lor, dar care uneori au sufletul frânt.

Actriţa a mărturisit că în tinereţea ei zbuciumată nu s-a gândit că va fi mamă, iar teama sa cea mai mare în momentul în care a avut copii a fost aceea de a se asigura ca aceştia sunt bine.

Sfatul său este acela ca părinţii să fie sinceri şi să îi includă pe copii. “Ei vor să ajute. În cele din urmă va conta echipa pe care o construiţi. Şi, într-o anumită măsură, şi ei vă cresc pe voi. Creşteţi împreună.”, a spus Angelina care le spune părinţilor să acţioneze cu umilinţă, pentru că unitatea familiei le va da putere în aceste vremuri tulburi.