Magic News

Celine Dion a anulat prima parte a turneului european “Courage”. Ce se întâmplă cu show-ul de la Bucureşti

Din cauza pandemiei de coronavirus, Celine Dion şi-a amânat concertele din 19 oraşe europene, care urmau să aibă loc în perioada 21 mai-25 iulie în cadrul turneului “Courage”.

Concertul de la Bucureşti este programat pe 29 iulie şi, pentru moment, artista nu a facut nicio referire la această dată.

Turneul mondial a debutat în luna septembrie în Quebec şi a fost întrerupt din cauza coronavirusului.

În Europa, artista urma să susţină 28 de spectacole, în oraşe precum Paris, Viena, Praga, Berlin sau Budapesta.

Într-un comunicat, Céline Dion a transmis “gândurile şi rugăciunile ei” către “toţi cei care şi-au pierdut persoane dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare”. 

"Ştiu că tuturor le este greu să se adapteze la circumstanţele dificile, neştiind când vor reveni lucrurile la normal. În final, vom depăşi această încercare... sperăm cât mai mult timp posibil”, a mai spus cântăreaţa. 

Echipa lui Celine Dion încurajează "publicul să păstreze biletele până la anunţul noilor date".

Pe 29 iulie, artista urma să cânte la Bucureşti, pe Arena Naţională, Bucureştiul fiind unul dintre puţinel oraşe din Europa de Est în care şi-a pro0gramat un concert. Emagic, organizatorul concertului din România, nu a făcut până acum niciun anunţ despre concertul lui Celine.  

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are in palmares doua premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru intreaga cariera.

Turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează şi primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani, urma să ajungă în 100 de oraşe din întreaga lume.