Magic News

Richard Gere, tată pentru a 3-a oară la 70 de ani

Actorul Richard Gere în vârstă de 70 de ai a devenit tată pentru a treia oară, după ce Alejandra Silva, soţia lui, a adus pe lume un băieţel.

Este al doilea copil al cuplului, care mai are un băieţel, născut anul trecut, în timp ce Richard Gere mai are un fiu, Homer, în vârstă de 20 de ani, cu fosta soţie, actriţa Carey Lowell.

Şi Alejandra, o femeie de afaceri din Spania, mai are un băieţel în vârstă de 9 ani cu fostul ei soţ, magnatul Govind Friedland.

Richard Gere şi Alejandra Silva s-au cunoscut în 2014 în Italia, într-unul dintre hotelurile pe care ea le administra. Cei doi s-au căsătorit în 2018, iar acum locuiesc la New York.

Atât Richard Gere, cât şi Alejandra s-au declarat recunoscători pentru povestea de iubire pe care o trăiesc în prezent.

 “Am găsit viaţa liniştită şi fericită pe care am căutat-o mereu”, a declarat actorul într-un interviu, descriindu-se drept “omul cel mai norocos din lume”.

“Cum aş putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, angajată să-i ajute pe oameni, care este distractivă, răbdătoare, care ştie să ierte, care este un mare bucătar - face cele mai bune salate din lume! Alejandra meditează, este vegetariană, o mamă grozavă, are atingerea unui înger... şi este si din Spania: ţara regilor și a reginelor, a lui Cervantes şi a lui Buñuel ... Nu îţi poţi dori mai mult decât atât.", a continuat el.

“Richard este eroul din viaţa mea. Eram un pic pierdută, departe de lumină, şi când l-am întâlnit viaţa mea a capătat un sens. Am avut impresia că cineva mi-a întins o mână şi mi-a arătat drumul drept.”, a spus şi Alejandra.