Thrive

Cum s-a adaptat Ioana Ginghină perioadei de distanţare - “E cea mai bună lecţie pentru noi de a trăi prezentul”

Ioana Ginghină a intrat astăzi în direct prin telefon cu Liana Stanciu în matinalul Magic Start.

Colegii de la Thrive Global ne-au inspirat să vorbim despre magia blândeţii în izolare, pentru că fiecare om reacţionează diferit la această perioadă. Avem forţa să ne asumăm faptul că avem zile bune şi mai puţin bune?

Am vrut să aflăm cum reuşeşte actriţa Ioana Ginghină să aibă un moral bun şi cum trece peste această perioadă.

Ioana se află în izolare de 6 săptămâni şi a încercat să se analizeze. Stând la curte, ea a observat că vremea de afară o influenţează şi a realizat că la început se stresa că nu face destul de multe lucruri.

A început să o ia mai uşor, să se trezească când voia, să gătească doar dacă avea chef. În plus, a încercat să găsească o nouă cale pentru şcoala ei de actorie, altceva decât făcea toată lumea.

Fiind foare disperată la început în a face lucruri, Ioana şi-a dar seama că mai întâi trebuie să se liniştească pentru a putea trece cu bine peste distanţarea socială.

Ioana are o fiică, Ruxandra, care face şcoală online şi spune că acum nu mai este nevoie de un control, pentru că sunt mai puţine ore zilnic. “Nu am văzut-o niciodată responsabilă cu şcoala ca acum”.

Pentru Ioana, magia înseamnă să se adapteze şi să fie mai blândă cu cei din jurul ei. Înainte eram într-o continuă competiţie cu noi înşine, dar pandemia şi izolarea au schimbat aceste lucruri şi ne-au făcut să realizăm că ieşeam doar obosiţi.

Ioana ne-a spus în Magic Start ce îşi doreşte să păstreze atunci când izolarea se va termina: “Părea că stau mult cu Ruxandra, dar nu comunicam atât de tare, nu povesteam, nu vorbeam atât de mult. Am descoperit că am un copil chiar drăgut, responsabil. Îmi place foarte mult de ea. Nu vorbeam atât de mult despre atât de multe lucruri. Vreau să păstrez chestia aceasta. Ne-a făcut bine. Am discutat lucruri pe care nu le-am discutat când trebuia.”

Ioana a avut perioade când a mâncat puţin mai mult şi ne-a dezvăluit că se cântăreşte zilnic şi dacă observă că a luat în greutate, atunci a doua zi mănâncă mai puţin. Actriţa mănâncă desertul dimineaţa, nu mănâncă carne şi face zilnic sport.

Ioana crede că acum e cea mai bună lecţie pentru noi de a trăi prezentul, pentru că nu ne mai putem face planuri, nici măcar de vacanţă.