Thrive

Geanina Ilieş - “Trebuie să ne gândim mult mai serios la ziua de astăzi, să nu mai alergăm după ziua de mâine”

Geanina Ilieş, prezentatoarea emisiunii “Gospodar fără pereche” de la Pro TV, a fost invitata matinalului Magic Start de astăzi.

Geanina este mama unui băiat de 13 ani, Patrick şi a mărturisit că se trezesc de dimineaţă, încercând să aibă atât cât se poate aceeaşi rutină ca şi în trecut. Fiul ei face teme şi acum, când este vacanţă, citeşte, dar stă şi pe telefon, iar vedeta TV consideră această perioadă o “vacanţă neprogramată”.

Băiatul ei i-a mărturisit că îi este dor de colegii lui, iar Geanina îl înţelege. Cei doi au acum timp să îşi consolideze şi mai mult relaţia, să interacţioneze, se distrează, gătesc împreună, fac sport.

Geanina şi Patrick se joacă baschet în curtea casei, se joacă cu câinele, însă nu stau foarte mult nici în curte, încercând să respecte regulile. Prezentatoarea TV citeşte mult, a terminat serialul “Casa de Papel”, se uită la filme de dragoste.

Liana Stanciu a amintit de un articol de pe Thrive Global România despre jocurile terapeutice care pot fi făcute cu copiii, iar unul dintre ele este “barca, furtuna şi farul”. Copiii desenează barca, furtuna şi farul şi apoi vin întrebările. Sunt foarte multe lucrurile care pot fi astfel aflate, iar copiii îşi pot exprima emoţiile.

Geanina se uită o singură data pe zi la ştiri, încercând astfel să se protejeze de afluxul de informaţii.

Dacă înainte nu avea timp să pregătească micul dejun exact aşa cum îşi dorea, acum ne-a spus că “face un mic dejun delicios”. Ca fiecare dintre noi, Geanina a făcut curat, iar acum a ajuns la lucrurile mărunte. “Mă gândesc după ce o să termin această curăţenie generală ce o să fac?”

Ea crede că după ce trece această perioadă vom rămâne şi cu ceva bun: “Să ne gândim mult mai serios la ziua de astăzi, să nu mai alergăm după ziua de mâine şi să ne gândim că sănătatea e cea mai importantă.”