Magic News

Bon Jovi, Prinţul Harry şi corul Invictus au lansat o nouă versiune a melodiei “Unbroken”

Artistul american Bon Jovi a lansat o nouă versiune a melodiei “Unbroken”, o colaborare inedită cu Prinţul Harry si corul Invictus.

Cântecul a fost înregistrat în celebrele Studiouri Abbey Road din Londra şi poate fi descărcat de oricine. Încasările vor fi direcţionate către Fundaţia Invictus Games, patronată de Harry, organizaţie care sprijină militarii răniţi în teatrele de operaţiuni. Jocurile Invictus de anul acesta au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Versiunea original a melodiei “Unbroken” a apărut pe coloana sonoră a documentarului “To Be of Service”, un film despre soldaţii care suferă de stres post-traumatic.

Prinţul Harry a fost sedus de acest cântec şi a acceptat imediat colaborarea cu Bon Jovi.

“În cazul militarilor, există o modalitate în care să poţi vorbi despre cicatricile războiului într-un mod pozitiv”, a mărturisit Prinţul Harry. “Unii suferă de stres post-traumatic, alţii suferă de depresie, anxietate, dar devin mai puternici. Ei sunt un fel de ambasadori şi reprezintă modele de care avem nevoie", a afirmat el.

"Am fost inspirat să compun un cântec despre asta”, a adăugat Jon Bon Jovi, care şi-a invitat fanii recent să compună o melodie despre lupta împotriva Covid-19. Artistul are deja primul vers şi refrenul “Do What You Can” (Fă ce poţi”).