Magic News

SeedBlink sprijină 4 ONG-uri pentru a acelera strângerea de donații necesare în lupta cu Covid-19

Platforma digitala de equity crowfunding SeedBlink s-a alăturat demersurilor pentru a lupta împotriva COVID-19.

Astfel, toată experiența din spatele celei mai simple soluții de equity crowdfunding este folosită acum pentru a accelera strângerea de donații necesare ONG-urilor implicate în lupta cu COVID-19.

Primele ONG-uri selectate sunt 4 campioni ai faptelor bune, unde capacitatea de a colecta donații se regăsește și în capacitatea lor de execuție, iar centrele lor de comandă sunt pregătite pentru situații de criză și se luptă pentru dotarea spitalelor de infecțioase, pentru a acoperi nevoile prioritare ale medicilor și asistentelor, cei care sunt în prima linie de apărare. 

Acum pe SeedBlink sunt popularizate Dăruiește Viață care se ocupă acum de nevoile spitalelor din București, Craiova și Timișoara, Zi De Bine a Melaniei Medeleanu care a oferă suport spitalului de infecțioase din Brașov, Dăruiește Aripice își oferă sprijinul spitalelor din Constanța și București, și, Centrul No-Ro (APW) care acoperă zona Sălaj - Cluj. 

SeedBlink încurajează donațiile directe în conturile ONG-urilor din partea celor care au profil de investitor pe SeedBlink, evident fără niciun cost colateral, recomandată fiind suma minimă de 500 lei.

Important pentru perioada deosebită prin care trecem
 

Platforma noastră rămâne conectată activ la eforturile de îmbunătățire a condițiilor din spitalele din România și a comunităților expuse la risc, urmând să promovăm și alte ONG-uri care dovedesc o capacitate mare de execuție. Această luptă este una comună, care va schimba modelele tradiționale prin solidaritate și responsabilitate pentru binele comun. Este șansa pe care generația digitală a primit-o, pentru a confirma viabilitatea modelului ei social.

În plus, vă rugăm să trimiteți mai departe aceste informații către alți potențiali susținători pentru a accelera strângerea de donații necesare acestor ONG-uri. Să accelerăm cu toții motoarele, singurul combustibil necesar fiind unitatea socială și dorința de a face cât mai mult bine pentru comunitate.

Magic FM pune la dispoziție spațiu de emisie pentru inițiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situației actuale. Știi o astfel de inițiativă sau faci parte din una? Scrie un mesaj la impreuna@magicfm.ro