Magic News

Cum arată perioada de izolare la domiciliu pentru familia Obama

Barack Obama, Michelle şi fiicele lor, Malia şi Sasha respectă recomandările şi stau acasă în aceste zile.

Fosta Prima Doamnă a Americii a stat de vorbă despre această pandemie cu Ellen DeGeneres, care realizează o serie de interviuri prin telefon cu diverse personalităţi. De la debutul crizei, celebra prezentatoare continuă să realizeze emisunea de pe canapeaua ei, acompaniată adesea de pisica sa.

„Îmi luminează întotdeauna ziua să vorbesc cu prietena mea Ellen, mai ales în această dimineață ploioasă de luni, de acasă. E liniștitor pentru mine să știu că, deși nu suntem împreună, ne avem una pe cealaltă”, a scris Michelle pe Twitter.

Ellen DeGeneres a vrut să afle ce face Michelle în această perioadă, cu ce îşi ocupă timpul şi cum rămâne creativă.

Ia Michelle Obama ne-a introdus în atmosfera de familie, dezvăluind cum îsi petrec timpul şi spunând ce avem cu toţii de învăţat acum.

„Mă gândesc la toți cei care vor avea de suferit din cauza economiei și trebuie să ne gândim cu toții la cum îi vom susține pe cei care, atunci când va lua sfârșit perioada de carantină, se vor uita în urmă la ce a rămas din afacerile și viețile lor. Aceasta este partea negativă, însă partea pozitivă, cel puțin pentru noi, este că această pandemie ne forțează să ne oprim și să petrecem timp unii cu ceilalți, să avem conversații reale, să punem întrebări și să ne dăm seama cum ne putem ține ocupați fără TV și computere. Carantina este un exercițiu bun pentru a ne reaminti că nu avem nevoie de mai multe lucruri decât avem deja. Când se întâmplă lucruri rele, să ai familia aproape, să fii sănătos, e tot ce contează. Este o lecție importantă pentru copiii mei, pe care vreau să o înțeleagă”, a spus Michelle.

„Fii recunoscător pentru ce ai și fii pregătit să împarți ceea ce ai cu alții atunci când va veni timpul!”, a fost îndemnul ei.