Magic News

Madonna a vorbit despre coronavirus - “Ne-a făcut egali…”

Madonna s-a retras în locuinţa sa din Portugalia pentru a se feri de coronavirus, însă diva ţine legătura cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare.

Artista în vârstă de 61 de ani s-a filmat în cadă, înconjurată de lumânări în timp ce vorbeşte despre pandemie, iar pe fundal se aude muzică instrumentală semnată de Brian Eno.

Ăsta-i adevărul despre COVID-19, nu-i pasă cât de bogat, celebru, amuzant, inteligent ești, unde locuiești, câți ani ai, ce povești grozave poți să spui. Este marele nivelator. Și ceea ce este îngrozitor la el este și ceea ce este minunat la el. Ceea ce este îngrozitor la el este că ne-a făcut egali în multe feluri, iar ceea ce este minunat la el este că ne-a făcut egali în multe feluri”, a spus Madonna.

Aceasta susţine că acum suntem toti în aceeaşi barcă, iar dacă aceasta se scufundă, ne scufudăm toţi.

Fanii au reacţionat imediat şi au avut păreri diferite. Unii considera că nu suntem egali, pentru că putem muri de aceeaşi maladie, însă cei săraci vor suferi mai mult. Alţii au remarcat chipul artistei, perfect întins în urma numeroaselor intervenţii chirurgicale şi au comentat că aceasta a ajuns de nerecunoscut.

Regina muziii pop se află în Portugalia împreună cu copiii ei, dar şi cu Ahlamalik Williams, iuitul ei cu 36 de ani mai tânăr.