Magic News

Bono a lansat o baladă pentru italienii bolnavi de coronavirus

Cunoscut pentru implicarea sa în diferite cauze, Bono, solistul trupei U2, a postat pe Instagram balada "Let Your Love Be Known", un cântec-omagiu pentru italienii afectaţi de coronavirus.

Este primul cântec lansat de Bono după o pauză de 3 ani şi prin intermediul lui artistul îşi îndeamnă fanii să îi aplaude pe medicii din prima linie şi să îşi arate dragostea.

Bono cântă din locuinţa lui din Dublin pentru a aduce speranţă. El îşi invită fanii să cânte, aşa cum fac italienii de la ferestre şi balcoane:

“Pentru italienii care au inspirat-o... Pentru irlandezi... pentru oricine în această zi de Sfântul Patrick care este izolat şi nu încetează să cânte. Pentru doctorii, infirmierele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm", a scris el. 

Cântecul fusese compus cu doar o oră în urmă şi reprezintă “o mică scrisoare din Dublin”.

În Irlanda, pub-urile, şcolile şi Universităţile sunt închise până pe 29 martie pentru a lupta împotriva răspândirii virusului.

Marţi, premierul Leo Varadkar a avertizat că este posibil ca 15.000 de persoane să se infecteze cu noul coronavirus de acum şi până la sfârşitul lunii, iar criza ar putea dura până la vară.