Magic News

Actorul Idris Elba, diagnosticat cu coronavirus

Actorul britanic Idris Elba a anunţat pe Twitter că a fost diagnosticat cu noul coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă.

Idris Elba a declarat că momentan nu are simptome, însă a hotărât să se autoizoleze.

“În această dimineaţă am fost testat pozitiv la Covid-19. Mă simt bine, nu am simptome pentru moment, dar sunt în carantină de când am depistat posibila expunere la virus. Rămâneţi în casă şi fiţi pragmatici. Vă voi ţine la curent cu starea mea. Nu-i panică”, a spus actorul  în vârsta de 47 de ani, care in 2018 era declarat derevista People “cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Acesta nu a precizat în ce ţară se află, iar în clipul publicat apare şi soţia lui, Sabrina Dhowre.

“Este serios şi este timpul să ne gândim cu adevărat la distanţarea socială, să ne spălăm pe mâini. Există oameni afară care nu au simptome şi care pot cu uşurinţă să transmită boala”, a mai declarat el.

 Idris Elba nu este singurul actor diagnosticat cu Covid-19, înaintea lui, Tom Hanks fiind găsit pozitiv. Celebrul actor a părăsit spitalul din Australia unde s-a aflat în carantină timp de 14 zile, acolo unde a mai rămas însă soţia lui, Rita Wilson.

Şi Olga Kurylenko, actriţa care a jucat în 2008 în “James Bond”, a dezvăluit că are coronavirus, iar febra şi oboseala au fost simptomele cu care s-a luptat.