Magic News

Katy Perry a anunţat că este însărcinată cu primul copil

Aflată de 3 ani într-o relaţie cu actorul Orlando Bloom, Katy Perry a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil.

Artista în vârstă de 35 de ani a lansat videoclipul piesei „Never Worn White”, la finalul căruia apare în mai multe scene în care îşi ţine mâna pe burtă. Într-un live pe Instagram, ea a confirmat sarcina, dezvăluind că este “cel mai mare secret” pe care l-a ţinut vreodată.

„Să spunem că va fi o vară plină … ”, a scris Katy Perry pe Instagram, lăsând să se înţeleaga că pe lângă naşterea bebeluşului mai pregăteşte şi altceva. “Suntem foarte entuziasmaţi şi fericiţi”, a dezvăluit artista.

Katy Perry şi Orlando Bloom formează un cuplu din 2016, însă cei doi s-au despărţit câteva luni în 2017, dupa care au reluat relaţia şi s-au logodit anul trecut de Valentine’s Day.

Dacă pentru Katy acesta este primul ei copil, Orlando Bloom va deveni tată a doua oară, el mai având un fiu, Flynn din căsătoria cu top modelul Miranda Kerr.  

2020 se aanunţa un an de poveste pentru Katy şi Orlando, pe lângă naşterea bebeluşului, cei doi urmând să se căsătorească. Îşi doresc ceva perfect pentru ei, iar unele surse indică faptul că se vor căsători în luna iunie în Japonia.