Magic News

Dana Nălbaru - “Mă fac să înfloresc viaţa însăşi, faptul că mă trezesc dimineaţa, faptul că am copiii, că suntem sănătoşi”

Dana Nălbaru a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Start unde a vorbit despre familia sa, despre copii, alegeri, schimbare şi motive de fericire.

Mamă a 3 copii, Dana a dezvăluit că a dormit în pat cu Sofia până la 8 ani, iar acum Kadri este cel care adoarme cu ea sau cu Dragoş. “Cel mai bine este cum simte fiecare”, spune ea.

Kadri şi Roxana nu îşi leagă şireturile, iar ea nu are nicio problemă cu acest lucru.

Pe lista ei de motive pentru care este fericită este şi acela că poartă şosete desperechiate.

“Nu am fugit în mod intenţionat de şabloane”, a spus Dana, care a dezvăluit că se află cu energia la pământ. “Sunt zile când adorm la 9, cedez o dată cu Kadri”.

Enegia şi-o ia din relaţia cu copiii ei, “mă încarc în fiecare seară după ce adorm ei, fac lucrurile care îmi plac, cred că aici este secretul”.

Dana se gândeşte să continue proiectul “Redescoperă iubirea”, însă cel mai valoros proiect al său este cel de mamă.

“Mie îi place cum se desfăşoară viaţa mea”, spune Dana, care a învăţat să lase deoparte lucrurile care îi consuma energia şi să se focuseze pe ceea ce contează. “Mă face să înfloresc viaţa însăşi, faptul că mă trezesc dimineaţa, faptul că am copiii, că suntem sănătoşi. Scara valorilor este foarte bine stabilită la mine: sunt sănătoasă, sunt copiii sănătoşi, e cel mai importat. Am şi eu dorinţele, mulţumirile şi nemulţumirile mele, dar sunt în general destul de echilibrată pentru că am înţeles ce este cu adevărat important: să fiu sănătoasă şi să îmi fie copiii sănătoşi”.

“Nu mă machiez deloc, aproape niciodată”, a mărturisit Dana în matinalul Magic Start.  

Chiar dacă Dragoş filmează mult, familia îi este de multe ori alături. În plus, şi-au cumpărat şi o rulotă cu care pleacă în vacanţe.”Nu sunt mai singură decâ alte femei pentru că Dragoş filmează. El vine acasă, face un efort sau mergem cu el”.

Sofia învaţă după o programă americană, iar în ultimii 2 ani a scris un scenariu inspirat din basmele româneşti, care s-a transformat din joacă într-o treabă serioasă. Numele pilotului este “Delta neagră”, la care Dana a scris muzica.