Magic News

Kate Middleton, dezvăluiri emoţionante despre experienţa sa de mamă

Ducesa de Cambridge s-a aflat în această săptămână într-o vizita în Ţara Galilor, ea vizitând un centru pentru copii, Ely and Careau Children’s Centre.

Kate nu s-a aflat întâmplător aici, ea promovând un studiu despre dezvoltarea timpurie. În acest sens, urmează să se lanseze şi un chestionar #5BigQuestions on the Under 5s, pentru a le oferi oamenilor informaţiilor necesare creşterii copiilor.

Este o cauză pe care Ducesa o promovează cu mare responsabilitate şi care o vizează în egală măsură, ea fiind mama a trei copii.

Ducesa şi-a petrecut timpul împreună cu copiii şi părinţii acestora şi a vorbit despre provocările sale ca mamă. Ea nu s-a sfiit să amintească despre sentimentul de “izolare” încercat după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Era singură cu George, în timp ce William lucra nopţile ca pilot pe elicopterele de salvare din cadrul Royal Air Force, iar familia ei era departe.

„Este frumos să fiu din nou în Țara Galilor. Vorbeam cu mai multe mămici, era primul an și îl aveam doar pe George. William încă lucra cu echipele de salvare și am venit aici și am avut un copil mic în mijlocul Anglesey. Era atât de izolat. Nu aveam familia alături, iar William făcea ture de noapte. Așa că… dacă aș fi avut un centru precum acesta atunci. Faceți o muncă minunată aici. Munca pe care voi o depuneți va avea un impact social și economic masiv în decursul anilor”.

Nu este pentru prima dată când Ducesa se confesează despre acest subiect, în urmă cu 3 ani, la avanpremiera filmului “Out of the blue”, care trata tema sănătăţii mintale, ea declara:

“Să devin mamă a fost incredibil. Cu toate acestea, a fost o mare provocare pentru mine care am avut parte de mult mai mult ajutor acasă decât majoritatea mamelor. Nimic nu vă pregăteşte pentru această experienţă. Sunt multe emoţii complexe, bucurie, oboseală, dragoste, incertitudine, totul se amestecă.”