Magic News

Bon Jovi şi Bryan Adams merg împreună în turneu

Trupa Bon Jovi se va afla şi anul acesta în turneu, iar alături de celebrii artişti îl vom vedea şi pe legendarul cântăreţ australian Bryan Adams.

Formaţia se pregăteşte de lansarea albumului “Bon Jovi 2020”, cel de-al 15-lea din carieră, şi de o serie de concerte care vor avea loc în lunile iunie şi iulie, în SUA şi Canada, şi la care Bryan Adams va fi guest star.

Turneul va debuta pe 10 iunie în Tacoma, Washington, şi se va încheia pe 10 iulie, în Toronto.

Albumul „Bon Jovi: 2020” va conţine piese cu teme sociale, pentru că este un an electoral, în America urmând să aibă loc alegeri prezidenţiale.

Noul album vine la 4 ani distanţă după „This House is Not For Sale”, care econţine melodii în care artiştii au cântat despre problemele personale.

„Bon Jovi: 2020” va fi diferit de precedentul şi va aborda teme sociale. Vom descoperi astfel melodii despre veterani, stres post-traumatic, despre atacurile armate din Ohio şi Texas. “Sunt foarte mulţumit de el. Este un disc diferit”, a declarat Jon Bon Jovi.

În luna iulie 2019, trupa a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „This House is Not For Sale”. A fost cel de-al doilea concert, după cel din 2011.