Magic News

Cea mai tânără artistă care va interpreta melodia principală a noului “James Bond”

La 18 ani, artista americană Billie Ellish va interpreta melodia principală a celui mai nou fim din franciza “James Bond”, “No Time No Die”.

Billie a scris textul împreună cu fratele său Finneas şi va fi cea mai tânără interpretă a unei teme muzicale din istoria acestei serii celebre.

"Este o nebunie să fac parte din acest film", a reacţionat Billie Eilish, pentru că este vorba de "o mare onoare".

"Să scrii un cântec principal pentru un Bond este ceva ce am visat întotdeauna", a adăugat ea. "James Bond este franciza cea mai bună din istorie. Sunt încă în stare de şoc". 

Madonna, Adele, Sam Smith, Alicia Key sau Jack White au asigurat în trecut coloanele sonoare ale fimelor cu celebrul Agent 007.

Printre cele mai apreciate teme muzicale rămân "Live and Let Die", de Paul McCartney şi Wings, "Skyfall", de Adele, sau "Goldfinger", de Shirley Bassey.

"No Time to Die", al 25- lea film al francizei, va fi lansat pe 2 aprilie în Regatul Unit, pe 8 aprilie în Franţa şi pe 10 aprilie în Statele Unite. 

Daniel Craig va interpreta pentru ultima dată rolul Agentului 007, în timp ce Rami Malek, câşigătorul Premiului Oscar în 2019, se alătură distribuţiei.

Primul album al lui Billie, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" a fost lansat în luna martie şi a ajuns pe loul 2 în topul vânzărilor din Statele Unite din 2019.

Billie Ellish este nominalizată la 4 categorii la Premiile Grammy, ceremonia urmând să aibă loc pe 26 ianuarie.