Magic News

Tom Hanks, recompensat pentru întreaga carieră. Cu ochii în lacrimi, a vorbit despre familia lui

Tom Hanks a primit la Gala Globurile de Aur premiul Cecil B. DeMille Award, acordat pentru pentru întreaga carieră.

Emoţionat pentru această distincţie, actorul i-a mulţumit familiei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în această perioadă.

Cu ochii în lacrimi, Tom Hanks a avut un mesaj pentru cei dragi care i-au tolerat absenţa “luni în şir” din cauza filmărilor.

“Un om este binecuvântat când are o familie precum aceasta şi o femeie fantastică, care m-a învăţat ce este dragostea şi copiii mei care sunt mai înţelepţi decât batranul lor tata. Nu pot să descriu ce reprezintă dragostea voastră pentru mine”, a spus actorul, în timp ce Rita Wilson, soţia lui, şi copiii îl urmăreau din sală.

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi din 1988 şi împreună au doi copii, Chester şi Truman. Actorul mai are doi copii, Colin şi Elizabeth, născuţi din relaţia cu Samantha Lewes, care a murit în 2002.

De asemenea, Tom Hanks le-a oferit tinerilor actori cea mai bună lecţie posibilă, sfătuindu-i să aibă mereu mintea plină de idei, să cunoască textele în întregim, nu doar replicile lor, şi să sosească la timp la filmări, “aceasta este un adintre cele mai mari libertăţi pe care puteţi să vi-o oferiţi”.

Actor, producător şi regizor,  Tom Hanks a fost starul unor filme clasice precum «Big», «Forrest Gump», «Saving Private Ryan», «Cast Away» şi «A Beautiful Day in the Neighborhood».

Hanks are două premii Oscar, acordate pentru „Philadelphia" şi „Forrest Gump" şi alte trei nominalizări pentru prestaţiile din filmele „Vreau să fiu mare/ Big", „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan" şi „Naufragiatul/ Cast Away".

 În palmaresul său se mai află patru Globuri de Aur şi un Urs de Argint, câştigat la Festivalul de Film de la Berlin în 1994, pentru „Philadelphia".

Trofeul „Cecil B. DeMille” este oferit celor ce au o contribuţie remarcabilă în lumea divertismentului. Între cei care au primit acest premiu de-a lungul anilor se numără Robert De Niro, Robin Williams, Steven Spielberg, Denzel Washington, Jodie Foster, Sophia Loren şi Sidney Poitier.

Anul trecut, trofeul „Cecil B. DeMille” i-a revenit actorului Jeff Bridges.