Magic News

Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la 47 de ani

Retrasă de câţiva ani din lumea filmului, actriţa Cameron Diaz şi-a surprins fanii la începutul acestui an anunţându-i că a devenit mama unei fetiţe.

În vârstă de 47 de ani, Cameron este căsătorită cu muzicianul Benji Madden din trupa Good Charlotte din 2015.

“La mulţi ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiţi, binecuvântaţi şi recunoscători să începem această nouă decadă cu anunţul naşterii fiicei noastre, Raddix Madden", a scris actriţa pe Instagram. "Ne-a cucerit imediat inimile şi ne-a completat familia", a adăugat Diaz.

Ea şi-a averizat însă fanii a acestea vor fi singurele informaţii publice despre Raddix, actriţa şi soţul ei preferând discreţia totală.

"Deşi suntem încântaţi să împărtăşim această veste, vrem (...) să protejăm intimitatea micuţei noastre. Aşadar, nu vom posta fotografii şi nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte, foarte drăguţă".  

Nominalizată de patru ori la Globurile de Aur, Cameron Diaz a jucat mai ales în comedii romantice, dar şi în drama ‘Vanilla Sky” şi în franciza “Îngerii lui Charlie”. Ea a ales să se retragă din cinematografie, ultimul film în care a jucat fiind din 2014.