Magic News

Mesajul lui Per Gessle după moartea colegei lui, Marie Fredriksson – “Și ce vis am ajuns până la urmă să împărtășim!”

Artista suedeză Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit la vârsta de 61 de ani după ce a pierdut lupta împotriva bolii de care suferea de 17 ani.

Din 2002, viaţa lui Marie se schimbase radical din cauza unei tumori cerebrale care i-a afectat capacitatea de a vorbi şi de a cânta.

În 1986, Marie Fredriksson şi chitaristul Per Gessle au pus bazele formaţiei pop-rock suedeze Roxette, iar după 2 ani, cunoşteau succesul cu hit-ul  “Listen to Your Heart” , de pe primul lor album “Look Sharp!”.

Melodia “It Must Have Been Love” avea să le aducă marea consacrare, piesa apărând pe coloana sonoră a filmului  “Pretty Woman”, cu Julia Roberts şi Richard Gere în distribuţie.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Per Gessle i-a adus acum un omagiu emoţionant colegei lui de trupă:

“Timpul trece atât de repede. Nu cu mult timp în urmă, am petrecut zile și nopți în micul meu apartament din Halmstad, ascultând muzica ce ne-a plăcut, împărtășind vise imposibile. Și ce vis am ajuns până la urmă să împărtășim!

Îți mulțumesc Marie, îți mulțumesc pentru tot. Ai fost un muzician de excepție, un maestru al vocii, un interpret uimitor. Îți mulțumesc că ai pictat melodiile mele alb-negru cu cele mai frumoase culori. Ai fost cel mai minunat prieten pe care l-am avut timp de peste 40 de ani. Sunt mândru, onorat și fericit că am avut parte de o bună parte din timpul tău, talentul, căldura, generozitatea și simțul umorului. Toată dragostea mea se îndreaptă către tine și familia ta. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel”.