Magic News

Kristen Bell a iniţiat pe Instagram un proiect minunat dedicat profesorilor şi elevilor

Cu peste 12 milioane de followersi pe Instagram, Kristen Bell s-a folosit de celebritatea sa pentru a-i ajuta pe profesorii care au nevoie de materiale didactice şi implicit pe elevii acestora.

În ultimele 6 luni, în fiecare săptămână, actriţa a publicat pe Instagram povestea câte unui profesor în cadrul unui proiect numit #FeatureTeacherFriday. Kristen le-a cerut fanilor să îi ajute pe profesorii care şi-au prezentat povestea, lucru care s-a dovedit extrem de eficient.

O profesoară de la o şcoală din Belmont, Carolina de Nord, a fost copleşită de pachete după ce povestea ei a ajuns pe Instagram-ul lui Bell. „Am primit cadouri char şi din Marea Britanie şi Zimbabwe.

Povestea s-a repetat şi în cazul unei alte profesoare din Michigan, pe nume Emily Mayberry. Ea a primit numerase cadouri şi pachete din lista de dorinţe de pe Amazon.

„Generozitatea oamenilor este copleşitoare”, a scris şcoala pe pagina de Facebook, exprimându-şi recunoştinţa pentru Kristen şi proiectul său minunat, care a îmbogăţit şi schimbat vieţile elevilor.