Magic News

Macaulay Culkin a recreat o scenă din “Singur acasă” pentru o reclamă de Crăciun

Actorul Macaulay Culkin, în vârstă de 39 de ani, va rămâne în amintirea tuturor drept Kevin, puştiul din “Singur acasă”, care revine acum pe micile ecrane într-o reclamă.

Brandul suedez de şoşete Happy Socks l-a invitat pe Macaulay să fie protagonistul reclamei de Crăciun şi reuşeşte să realizeze o colaborare de excepţie.  

Chiar dacă se consideră “prea bătrân pentru asta”, actorul a filmat acest clip amuzant în care apare purtând şoşete cu motive de Crăciun şi jucându-se cu o iguană.

Spre bucuria fanilor, el a recreat iconica scenă din “Singur acasă”, aceea când Kevin ţipă în baie după ce a folosit produsele de bărbierit ale tatălui său.

„Crăciunul este perioada mea favorită din an“, a spus glumind Culkin într-o conferinţă de presă.

„Nu e cu adevărat Crăciunul dacă nu există şosete sub brad şi Macaulay Culkin la televizor“, a spus şi co-fondatorul brandului şi directorul de creaţie, Viktor Tell. 

Anul trecut, Macaulay a reluat rolul lui Kevin într-o reclamă pentru Google Assistant. A fost din nou singur acasa, însă datorită noilor tehnologii, misunea lui a fost extrem de uşoară.

În prezent, Macaulay Culkin locuieşte la Paris şi este într-o relaţie cu actriţa americană Brenda Song. Celebrul copil al anilor 90 s-a retras din lumina reflectoarelor, însă declară că este în continuare urmărit de paparazzi şi de fani.