Magic News

Aplauze pentru Pink care a ţinut unul dintre cele mai frumoase discursuri - “Este un sentiment minunat să ajuți”

Pink a fost recompensată cu Premiul People’s Champion la Gala E! People’s Choice Awards de la Santa Monica, iar artista, care a venit împreună cu toată familia, a ţinut unul dintre cele mai emotionante discursuri.

Ambasador UNCEF şi extrem de implicată în activitatea unor organizaţii precum No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Austin Speaks, the Human Rights Campaign, Pink i-a îndemnat pe oameni să nu rămâna indiferenţi şi să ofere ajutor.

“Voi vreți să mă faceți să plâng. Este o onoare să primesc acest premiu pentru People’s Champion. M-am gândit la el și Rocky Balboa mi-a apărut în minte, și m-am gândit că este potrivit deoarece sunt din Philadelphia și îmi place să port pantaloni sport și să mă lupt cu oamenii. Am crescut într-o familie implicată în diferite activități, existau chiar și pugiliști, dacă stai să te gândești. Dar știu că o persoană poate face o diferență. Simți că tu nu contezi, simți că viața ta nu contează? Ei bine, implică-te”, a declarat Pink!

„Nu-mi puteți spune că cineva precum Martin Luther King Jr., Rosa Parks, Nelson Mandela, Gloria Steinem, Anita Hill, Ruth Bader Ginsburg, Malala Yousafzai, Greta Thunberg nu poate face o diferență. Sunt o tipă abandonată din Doylestown și am reușit să schimb o mica parte din lumea mea. Sunt atâtea de făcut. Nu-mi pasă de orientarea voastră politică; îmi pasă de copiii voștri. Îmi pasă de decență și umanitate și bunătate. Bunătatea este în ziua de azi un act de rebeliune. Sunt oameni care nu au tot ce ai tu. Ajută-i să obțină asta. Această planetă are nevoie de ajutor. Este un sentiment minunat să ajuți. Te simți puternic când ajuți. Încetați să vă luptați unul cu altul. Ia-ţi prietenii şi schimbaţi lumea! Vă mulțumesc”, a continuat artista.

Înainte ca Pink să apară pe scenă, Alex Morgan a prezentat un scurt video despre lupta lui artistei pentru mai multe cauze.

„Fie că sprijină comunitatea LGBTQ+, lucrează neîncetat pentru veteranii noștri, se luptă să pună capăt malnutriției copiilor sau protejează animalele, ea a amplificat mereu vocile celor marginalizați, a spus adevărul pentru a se exprima. Și, deoarece trăiește atât de deschis în adevărul ei, ea inspiră milioane de fani să fie sinceri la rândul lor.”

„Există atât de multe organizații minunate și persoane care fac lucruri extraordinare în comunitățile noastre în fiecare zi”, a spus Pink într-o declaraţie după ce a ştiut că va primi acest trofeu.

„Aceștia sunt luptătorii și campionii de zi cu zi. Ei ne învață pe noi și pe copiii noștri că este cool să fii bun și să crezi că schimbarea este posibilă. Mă simt onorată să fac parte din acea schimbare și să continui să promove adevărul, precum şi mințile și inimile deschise”, a mai spus artista.